Garantia Hillstrike

Recolzem els nostres productes, és per això que tots els nostres tricicles vénen amb una garantia estàndard de 2 anys. En Hillstrike, el client sempre és el primer. Si no està satisfet amb una bicicleta de neu de Hillstrike, és nostre haver de mantenir-ho entusiasmat amb la marca. No obstant això, algunes situacions, particularment aquelles causades pel desgast, no són un problema de garantia i han de ser resoltes per un reparador.

 

1.Fora de la garantia de la caixa:

Garantim que els nostres productes estan lliures de defectes en materials i mà d’obra. Quadre amb components: el material no té defectes Esquís: els esquís estan ben construïts i no presenten defectes. Embalat i enviat. Es fotografien i es tornen a connectar per a garantir que rebi un equip de qualitat. Si no està satisfet amb el paquet quan el desembala, contacti’ns al més aviat possible i prendrem mesures.

 

2. Danys durant l’enviament:

Hillstrike.es fa tot el possible per a garantir el lliurament segur del seu nou equip. És poc probable que els seus articles es danyin durant l’enviament, però pot succeir de tant en tant. En el cas poc probable que ocorri un mal durant l’enviament, és responsabilitat del client notificar al remitent i a Hillstrike.es immediatament. Si observa algun mal extern en la caixa, li recomanem que fotografiï i inspeccioni el contingut immediatament per a assegurar-nos que hagi arribat sense danys i que no faltin elements. Ha de demanar-li al transportista que documenti que la caixa va arribar danyada. Sovint, el remitent voldrà inspeccionar la caixa i els materials d’embalatge, per tant, asseguri’s de guardar tot fins que el remitent li ho indiqui. Haurà de prendre fotografies de l’embalatge danyat, així com danys en l’article. Si troba l’article danyat després que el transportista hagi sortit de les seves instal·lacions, comuniqui’s amb el remitent immediatament a través del formulari de contacte.

 

PER A FER UN RECLAM:

Si creu que té un reclam de garantia, enviï’ns un correu electrònic. Li enviarem un senzill procés d’avaluació, que inclourà prendre algunes fotos del seu article i brindar-nos certa informació. Les garanties només són vàlides per al comprador original.

Ha de registrar els seus productes en línia contacti amb nosaltres a través del formulari de contacte per a ser vàlida per al nostre sistema de Garantia de Comerç Just. Enviï’ns la seva informació de contacte, el número de sèrie del seu tricicle i un escaneig de la seva factura d’hillstrike.es

 

PROBLEMES NO COBERTS PER LA GARANTIA:

El desgast normal no està cobert: tot l’equip es desgasta amb l’ús, per la qual cosa si munta molt i el seu equip es desgasta, considerem que és normal.

El seient, l’amortidor de pedal, l’amortidor d’abraçadora i el protector lateral es desgasten amb el temps i han de ser mantinguts i reemplaçats. Si danya la seva bicicleta de neu com a resultat d’un accident , llavors no es classifica com un problema de garantia.

 

Malament ús i accidents:

Si danyés la seva bicicleta en un xoc, el classificaríem com un accident o mal ús.

 

El Quadre:

Construïm el quadre més fort i lleuger que hem dissenyat, no cobrirem res danyat per impactes massius. És impossible construir un quadre a prova de bombes.

 

Mal pel Sol:

Si deixa la seva bicicleta de neu a la calor o al sol i s’esvaeix, es descoloreix o se li enlairen els adhesius del quadre per la calor excessiva llavors s’exclou. Així mateix, s’exclouen els esquís donis laminats al sol.

 

Esquís:

Construïm els nostres esquís perquè durin el major temps possible i també perquè siguin lleugers i funcionals, però no són indestructibles. Estan dissenyats per al seu ús en pistes d’esquí ben preparades. No garantim que els esquís es trenquin a causa de salts massius o rieles lliscants. Els esquís no han de deixar-se a la llum directa del sol durant períodes prolongats o en automòbils en dies calorosos. La calor excessiva pot causar danys o descoloració i no estarà cobert per la garantia.

Passejos fora de pista, extrems, acrobàcies o maniobres a petició anul·len la garantia.

 

Modificacions:

Si modifica el seu snowtrike des del seu estat original, llavors no ho cobrirem. Addició d’accessoris i reparacions no són compatibles.

 

TOTS ESTEM SOBRE L’ESTIL DE VIDA

Vivim i respirem les muntanyes i no hi ha res més gratificant que connectar-se amb persones d’idees afins. Per a nosaltres és igual d’emocionant fer que algú nou es pugi a una bicicleta de neu o ajudi una quadrilla a pujar al següent nivell, ja que nosaltres mateixos estem en les pistes. (Team Hillstrike).