Premi ISPO 2018

LES NOSTRES SOLUCIONS ACCELEREN L’ÈXIT.

ISPO.COM reuneix les principals notícies de la indústria esportiva mundial juntament amb articles, informes, entrevistes i opinions d’experts líders d’opinió. Cobreixen tots els fets des d’un punt de vista independent. Estan estretament involucrats en la indústria i, no obstant això, tots els seus informes són neutrals. Presenten als seus lectors totes les últimes tendències i productes.

Sobre el Premi ISPO

Amb el Premi ISPO, la xarxa internacional de negocis esportius líder ISPO ret homenatge als productes destacats de la indústria de l’esport cada any. Els jurats d’experts independents avaluen diversos centenars de presentacions segons criteris exactament definits, fins i tot de no expositors de les fires de ISPO.

 

Aquesta selecció d’alt calibre és una guia de benvinguda per a professionals de negocis esportius i consumidors. Per tant, aquesta selecció serveix cada vegada més als detallistes com a base per a la presa de decisions quan es reuneix el següent rang i els consumidors com un argument de compra. Tots dos confien en el judici neutral del jurat.

El Premi ISPO s’ha consolidat internacional ment durant anys com un premi que marca tendències per a productes excel·lents. Els detallistes ho aprecien com una guia per a la pròxima selecció d’assortiments, els periodistes com un resum dels nous productes pioners i els clients com una vista prèvia dels aspectes destacats del mercat del demà.

 

D’aquesta manera, el Premi ISPO rep atenció, que va molt més allà de les sales d’exposicions. En última instància, l’augment de la percepció externa dels guanyadors condueix a l’objectiu final del Premi ISPO, que permet a les empreses guardonades augmentar les seves vendes.

ISPO Brandnew 2018
Categoria Maquinari Hivern

En 2018 Hillstrike tranquil finalista d’aquesta categoria.
Valorant hillstrike com un “dispositiu d’esports d’hivern únic i versàtil que combina els plaers
i beneficis de l’esquí i el ciclisme de muntanya en un sol producte”
.